Gobamboo

Hvorfor velge GoBamboo?

Hvorfor velge GoBamboo?

Svaret er enkelt. Det finnes over 7 milliarder mennesker i verden. De fleste pusser tennene med en vanlig plast tannbørste. Det mange ikke tenker på, dessverre, er at flesteparten som gjør dette bruker og kaster opptil flere av disse hvert år, noe som fører til enorme mengder plastavfall i havene og søppelfyllingene våre. Våre GoBamboo-børster vil ikke være blant disse!

GOBAMBOO TANNBØRSTER

…BRUKER ORGANISK DYRKET BAMBUS!

Moso bambus dyrkes naturlig, uten noen som helst form for tilsatte kjemikalier eller pestisider.

…har bionedbrytbare håndtak!

Våre tannbørster er fullstendig bionedbrytbare, så de vil ikke ligge for alltid i en søppelfylling et sted som alle andre tannbørster! Du kan resirkulere børste hårene, så kaste selve børsten i komposthaugen, hvor den vil brytes ned naturlig!

…ER ANTIMIKROBIELLE!

Bambus er faktisk et naturlig antimikrobielt materiale. (Av samme grunn er ofte bl.a. skjærefjøler laget av bambus!) Dette betyr at i teorien behøver du ikke bekymre deg for at bakterier gror i håndtaket!

…ER STILIGE OG UNIKE!

Ok, all øko-vennlighet til side… Bambus tannbørster er både vakre og ser kule ut! Vil du ha interessante tannbørster i tannbørste holderen din?

TIL SYVENDE OG SIST BURDE DU BRUKE BAMBUSTANNBØRSTER FORDI DE ER ET FANTASTISK ALTERNATIV TIL FORSØPLENDE PLASTIKK! BESØK BUTIKKEN NÅ!