BETINGELSER FOR RETUR

Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Ring oss på 97 97 97 55, send oss en epost eller benytt kontakt skjema under kontakt oss.

Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at varene er intakt med merkelapper og at original emballasjen ikke er ødelagt. (Dersom denne er ødelagt kan vi trekke fra et beløp for å dekke disse kostnadene)

Av hygieniske årsaker byttes ikke undertøy (boksere, hipsters, truser, bh ol.)

Pakken må hentes på ditt lokale postkontor innen 14 dager. Uavhentet pakke blir returnert til oss. Dette er Postens reglementer.

Du vil bli fakturert et gebyr på 200,- ink.mva for uavhentet pakke for å dekke våre utgifter.

Husk at uavhentet pakke IKKE regnes som bruk av angreretten.

Reklamasjon/Angrerett

Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra GoBamboo AS sin side erstattes varen. Slik mangel eller skade må rapporteres til GoBamboo AS via mail, vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 7 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt, men du må gjerne ta den ut av emballasjen og teste den. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet.

Returadresse: GoBamboo AS, Co/NorTrail AS, Verkseier Furulundsvei 49. 0668 Oslo.

GoBamboo AS er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

Varene

GoBamboo AS gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, vaskeanvisning samt bruksområder. GoBamboo AS kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel.
GoBamboo AS designer, produserer og distribuerer til Norge / øvrige land fra fabrikkene vi har avtaler med. Alle produkter fra GoBamboo AS er nye og ubrukt. Det er viktig å følge vaskeanvisningen som følger hvert produkt. Gobamboo AS reserverer seg mot at ved teknisk feil vil det kunne skje at varer er utsolgt uten at det fremkommer i varebeholdningen.

For eventuelle spørsmål, send oss en mail.