GoBamboo AS, salgs- og leveringsbetingelser

GoBamboo AS er et Norsk foretak, registrert i Brønnøysundregisteret med org.nr: 917 418 241. Firmaet er momspliktig.  Alle priser er inkludert mva.

Frakt

Ordre beløp over kr 999,- sendes fraktfritt – Alle beløp under betaler fastpris kr 99,-. Vilkårene gjelder for alt salg, med mindre annet er avtalt skriftlig mellom selger og kjøper.

Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.
Alle persondata som oppgis ved kjøp anvendes kun av GoBamboo AS og vil ikke videreformidles en tredje part.

Priser

Priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift, 25 %.

Man kan betale med kort og Vipps gjennom betalingsløsningen Klarna på vår web-shop.
GoBamboo AS reserverer seg mot feil som kan oppstå i beskrivelser og oppgitt pris for produkter på nettsiden / priskatalog.

Klarna sin personvernerklæring

Vi bruker Klarna som leverandør av kasseløsning. Dette betyr at vi kan overføre personopplysningene dine i form av kontakt og bestillingsdetaljer til Klarna når kassen er lastet, for at Klarna skal kunne administrere kjøpet ditt. Dine personopplysninger som overføres behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Forsendelse

All levering av varer skjer via Posten. Kjøper er ansvarlig for å oppgi korrekt adresse for leveransen. Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager. Alle varer sendes brev / pakkeform og kommer direkte i postkassen, forutsatt at de passer til postkassen – øvrig hentes på kundens lokale postkontor. GoBamboo AS kan ikke ta ansvar for skader påført ved postgang, og det oppfordres i slike tilfeller å sende en skademelding til Posten. GoBamboo AS erstatter ikke brev/pakker som forsvinner i postgang.

Varene

GoBamboo AS gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, vaskeanvisning samt bruksområder. GoBamboo AS kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel.
GoBamboo AS designer, produserer og distribuerer til Norge/øvrige land fra fabrikkene vi har avtaler med. Alle produkter fra GoBamboo AS er nye og ubrukt. Det er viktig å følge vaskeanvisningen som følger hvert produkt. Gobamboo AS reserverer seg mot at ved teknisk feil vil det kunne skje at varer er utsolgt uten at det fremkommer i varebeholdningen.

Affiliate

Dersom du har stort nettverk, er influenser med mange følgere, idrettslag eller andre store kontaktnettverk, kan du søke om å bli GoBamboo Affiliate. Da vil alle som du henviser til vår nettbutikk få en avtalt rabatt på alt kjøp, og du vil få en provisjon på alt som kjøpes etter avtale. Alle som registrerer seg vil bli sjekket før man blir godkjent som en Affiliate og vi forbeholder oss retten til å avvise søknader uten begrunnelse.

100% fornøyd garanti – pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Husk kvittering!

Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Ring oss på 97 97 97 55 eller send mail post(@)gobamboo.no. Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at varen er intakt med merkelapper og emballasje. Les mer om retur under.

Reklamasjon/Angrerett

Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra GoBamboo AS sin side erstattes varen. Slik mangel eller skade må rapporteres til GoBamboo AS via mail, vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt, men du må gjerne ta den ut av emballasjen og teste den. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet.

Returadresse: GoBamboo AS, Brekkeveien 118-120. 1430 Ås.

GoBamboo AS er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

For eventuelle spørsmål, send oss en mail eller benytt kontaktskjema under kontakt oss.

Mvh

GoBamboo AS