Om oss

Idéen kom vinteren 2009

En rød og sår nese trengte bedre omsorg. Dermed startet jakten på markedets mest skånsomme og miljøvennlige ansiktspapir. Da lite viste seg å tilfredsstille norske neseblåskrav, forvandlet jakten seg til produksjonen av Bambus Ansiktspapir.

Et par år senere så GoBamboo dagens lys.

Siden den gang har produktutvalget vokst betraktelig.

Nettbutikken oppdateres stadig med nye varer. En del produkter er til og med å finne i mange Norske butikker og kjeder, blant annet våre populære Bambus Våtservietter.

Du lurer kanskje på hva som er greia med bambus? Det starter med å forklare greia med GoBamboo:

Hvem er GoBamboo?

GoBamboo startet med et ønske om å ta omsorg om sin egen nese. Vi ønsket ikke bare å finne skånsomme produkter, men naturlige, giftfrie og bærekraftige varer som tok like bra vare på våre omgivelser som på oss selv.

GoBamboo er med andre ord en bedrift med grønt fokus. Vi produserer og importerer økologiske og miljøvennlige varer med ett mål for øyet: Produktene våre skal være gode for kropp og sjel, og bærekraftige for våre omgivelser.

Fordi vi satser spesielt på miljøvennlige bambusprodukter, ga det seg nesten selv at bedriften skulle hete GoBamboo. På nettstedet vårt vil du finne et av landets største utvalg av bambusprodukter som tar fantastisk godt vare på både din egen kropp og miljøet.

Hvorfor skal man gå for bambus?

Bambus er et meget hurtigvoksende gress som under de rette forholdene lar seg dyrkes og kultiveres på en måte som er langt bedre for miljøet enn andre materialer.

Vi sier «materialer» fordi bambus også er uhyre allsidig. Bambus kan nemlig utvikles til å lage utrolig sterkt og holdbart trevirke til bruk i hus og hjem. Samtidig kan bambus utvikles til bambusviskose, som kan omdannes til det mykeste tøystoff du noen gang har følt på kroppen din.

Bambus er som et magisk materiale laget for å ta vare på alt og alle.

Vi på GoBamboo falt fullstendig for bambusprodukter fra første gangen vi prøvde bambus ansiktsservietter for snart 10 år siden. Siden den gang har vi laget og importert alt som tenkes kan av hverdagsprodukter laget av bambus. Alt fra klær og interiør, til hygiene og helseartikler.

10 grunner til at bambus er best

  1. Bambus vokser raskt og naturlig uten bruk av sprøytemidler eller kjemikalier.
  2. Bambus er bærekraftig fordi den sjeldent trengs å omplantes.
  3. Bambus produserer opptil 30% mer oksygen enn grønne trær.
  4. Bambus trenger mye mindre vann enn f.eks. bomull for å gro. 
  5. Bambus er et naturlig antibakterielt materiale.
  6. Bambusviskose gir et veldig mykt stoff for ømfintlig hud.
  7. Bambus transporter fukt fra huden på samme måte som bomull.
  8. Bambus holder på varmen om vinteren, og kjennes svalt på sommeren.
  9. Klær laget av bambus er 100% nedbrytbare.
  10. Pandaer spiser en type bambus som ikke brukes til noe annet enn pandabuffet

GoBamboo sin forretningsvirksomhet

GoBamboo vil fremover satse mer på utvikling av bambusprodukter for firmaer, butikk-kjeder, hoteller, skjønnhetssalonger m.m. Vi sikter oss inn mot å ta hånd om større eller mindre innkjøp fra fabrikker i utlandet.

Dette kan eksempelvis dreie seg om import av produkter som man ønsker å innlemme blant sine «egne merkevarer» i Norge. Andre eksempler kan være å iverksette produksjon av bambuspledd til hoteller, bambuskluter til restauranter eller lignende.

Mulighetene er mange, og vi er klare for å hjelpe til med alt som trengs i forhold til import og produksjon av bambusprodukter. GoBamboo har et team med produktutviklere og grafisk designere som alle har mange års erfaring med handel i utlandet.

Fra idé til et ferdig produkt:

Så lenge det er snakk om bambus, kan vi hjelpe deg!